| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tyto pocity Bůh přidal lidem proto, aby se množili. Ono samo o sobě je to vlastně nechutné spojovat si části těl, kudy lidem odcházejí výměšky a ty partie dost často nevábně voní.- Ovi,:-©

Ovino, jsi nejradikálnější křesťanka bez jakékoliv vůle slepě naslouchající svému režimu věrouky, jakou potkávám. nebo tohle je běžnej prototyp?

ono je snadné doporučit homosexuálům celoživotní sexuální abstinenci, když sami heterosexuálové mají k sexu takhle hnusný vztah, jaký jsem okopírovala výše. Zkus se někdy umejt a nebude ten sex tak hnusnej, smardlavej a neosobní. Někdy je fajn dělat sex pro radost. Pak je z toho někdy i děťátko.~y~

žženo, jsem ráda že tady tomu klerofašismu oponuješ, já už nemohu.

Tak jako jsou bílí naprtosto dementně hrdý na to, že se narodili s tak hezkou barvou kůže a nejsou z nich oškliví cikáni nebo černoši, tak jsou ctnostní katolíci vnitřně pyšní na to že se nenarodili jako homosexuálně orientovaní.
Ježiš to sem ráda že do tý party nepatřim. Maj o Bohu pěkně zvrhlou představu, zneužitou v hnusnou diktaturu. Mám svou osobní silnou vnitřní víru, a můj Bůh teda neni žádnej debil, ale má rád lidi takoví, jaký jsou, a má radost, když mají oni radost, jako jejich otec. ~b~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.