Jahodo 123 a co ho tak zkusit vyhodit? Můžu TI říct, že u mě to velice zabralo. Já vím, že každá situace není stejná, a tak, ale mnohdy si chlap uvědomí, o co skutečně by mohl přijít a najednou vše jde, i rozchod s milenkou... . Psychologové radí, nechat to vyšumět, ale rok a půl je už docela dlouhá doba na vyšumnění, ačkoliv prý taková ta chemická zamilovanost může trvat až dva roky..prý... . Navíc, pokud je milenka rozvedená, tak jak to má s bydlením? Kdyby o ni tak převelice stál, tak by byl už u níc, tomu věř. Spíš u Tebe vidí jakousi slabosti a tak toho, s prominutím zmetek, využívá. On musí u Tebe vidět, že to myslíš vážně. Ne že o tom jen mluvíš.
Ale hlavně se toho nesmíš bát, protože si uvědom, že takhle Tě to bude bolet dlouho s sžíravě, ale když si představíš život bez něj a dáš mu to najevo, že s takovým chlapem žít prostě nebudeš, věř mi, že je opravdu veliká pravděpodobnost, že z toho vycouve. Otázkou také ale je, jestli nemáte vy dva doma nějaké problémy, a on se chudáček...., chodí uklidňovat jinam. Jestli chceš o něho bojovat, odstran i eventuální závadu.
Nebo dej tu mrchu odstranit