Petruš, kuchyně je náááádherná
My měli letos taky dělat, ale nějak jsme si ještě nevybrali.. nemůžeme se shodnout ani na dekoru kuchyně ani na barvě zdí
A tak trochu je to i kvůli Domíkovi, protože několik dní to určitě bude všechno trvat (musíme to vzít komplet i s podlahou a elektřinou..) a já ho mám i tak co dělat, abych ho uhlídala..
Bohužel až takovou alergii má
Chudera to schytala.. Od malička měla problémy s nožkama (měla je dlouho krátké a křivé, chodili jsme na různá vyšetření a nakonec naštěstí se jí samy spravily a teď z ní může být modelka
), už víc než rok nosí brýle ( 3 a 2,5 dioptrie), teď ta těžká alergie
To asi bude mít po mě.. já už jako dítě byla několikrát po jablku osypaná na puse.. Asi 3x jsem musela jít do nemocnice na kalciovou injekci.. A bohužel já i manžel jsme alergici, takže počítám, že Domík jednou bude taky
Ale zatím je dobrej - i co se alergií týká i oči má dobrý..
No, já Kubu taky do obchodů nedostanu - to je taky otrávenej a otravnej.. Ale teď jsme byli v Olympii v Olomouci (pouze s Karolínkou, bez kluků) a nakoupili jsme hlavně pro Kubu a on si to pak doma nadšeně zkoušel..
A kdybys u nás doma viděla tu hračkárnu, tak bys asi taky kupovala spíš ty praktické věci.. Ale neboj, třeba z povlečení budou mít taky radost - je od Matějovského - Kuba dostane s jeho oblíbeným Asterixem, Karolínka s koníčkama z pohádky Horseland a Domík bude mít Handy Manny
.