| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já vím že budu asi za rejpala kterýmu do toho vlastně nic není, ale nedá mi to se nezeptat....

Takže koupelnu necháte stavebně v původním provedení - tj. umakart, jen zaslepíte jednu stěnu s dveřmi (varianta sádráč/OSB), a myslíš že v tomhle prostoru stvoříš pomocí kachliček nalepených na umakart a ne zas tak úplně levné vany novou, přijatelnou koupelnu - chápu to správně? Uff, to mi přijde teda docela odvážná myšlenka. A podlaha co - novou? nebo nechat starou? Jestli tam máte tu zběsilou mozaiku co jsme mívali my, tak to je legranda dávat to pryč, to už klidně můžete udělat i zbytek těch stavebních úprav protože s tímhle bude rachotu a špíny nejvíc, manžel se na tom vypotil značně :-( a pak se podlaha rovnala taky docela fest (pod vanou samo mozaika nebyla, jen surový beton, křivý a popraskaný).

Fakt nechci být za otravu která zkazí každou radost, jen jsme rekonstruovali něco hodně podobného (průchozí koupelnu s WC na jejíž stěně byla zavěšena kuchyň, a přestože to bylo maso, bordel, šílená špína, neumím si představit že bychom to nevzali zgruntu a ten třicetiletý umakart nechali a dali do toho novou vanu a kachličky za pěknejch pár peněz, který bychom po max. 5ti letech museli opět vyhodit a udělat to znova a pořádně. Chápu že je to darda, že máš dva živouse a jedno mimčo, ale tohle mi přijde jako když si na starou škodovku koupíš pneu od Ferari - že to nebude dohromady fungovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.