Přidat odpověď
já vím že budu asi za rejpala kterýmu do toho vlastně nic není, ale nedá mi to se nezeptat....
Takže koupelnu necháte stavebně v původním provedení - tj. umakart, jen zaslepíte jednu stěnu s dveřmi (varianta sádráč/OSB), a myslíš že v tomhle prostoru stvoříš pomocí kachliček nalepených na umakart a ne zas tak úplně levné vany novou, přijatelnou koupelnu - chápu to správně? Uff, to mi přijde teda docela odvážná myšlenka. A podlaha co - novou? nebo nechat starou? Jestli tam máte tu zběsilou mozaiku co jsme mívali my, tak to je legranda dávat to pryč, to už klidně můžete udělat i zbytek těch stavebních úprav protože s tímhle bude rachotu a špíny nejvíc, manžel se na tom vypotil značně :-( a pak se podlaha rovnala taky docela fest (pod vanou samo mozaika nebyla, jen surový beton, křivý a popraskaný).
Fakt nechci být za otravu která zkazí každou radost, jen jsme rekonstruovali něco hodně podobného (průchozí koupelnu s WC na jejíž stěně byla zavěšena kuchyň, a přestože to bylo maso, bordel, šílená špína, neumím si představit že bychom to nevzali zgruntu a ten třicetiletý umakart nechali a dali do toho novou vanu a kachličky za pěknejch pár peněz, který bychom po max. 5ti letech museli opět vyhodit a udělat to znova a pořádně. Chápu že je to darda, že máš dva živouse a jedno mimčo, ale tohle mi přijde jako když si na starou škodovku koupíš pneu od Ferari - že to nebude dohromady fungovat.
Předchozí