| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Laleido, musím ale říct, že vycházím spíše ze svých pocitů a zkušeností jinde, než obdobné reality, ve stavu, kdy by měl protějšek paralelní vztah, jsem nikdy nebyla, takže jako moc to naskřípne důvěru si moc neumím představit.
Umím si dobře představit, jaké pocity jsi měla, když jsi se dozvěděla, že tvůj manžel má zájem i o jinou ženu než jsi ty.

Je to OT, ale dobře si vzpomínám na dobu, kdy jsem chodila na jinou diskusi, kde bylo mužů a žen tak půl na půl, a byť do vztahu vstupuju s důvěrou, tak jsem velmi opatrná v jakýchkoliv prohlášeních a soudech o tom, co se mě může a nemůže stát, k nevěře mám postoj jednoznačný už leta a ani konfrontace s nepříjemnou realitou na tom nic nikdy nezměnila - paralelní vztah je velká zátěž a téměř vždy se provalí, jednorázový úlet je něco, co se děje běžně a ve většině vztahů, a protějšek na to přijde skutečně jen shodou náhodných náhod (byť z principu na náhody nevěřím:-)
Některým situacím můžeš zabránit a proto je dobré se ve vztahu chovat co nejlépe, ale jsou situace a pokušení, které neovlivníš a i kdyb jsi se na hlavu postavila, půjdou mimo tebe.
Nevím, jaká byla ta slečna/paní od tvého manžela, kdysi jsem byla mladá, svobodná, štíhlá a snad i hezká:), a blbá a odvážná, a udělala jsem zkušenost (včetně konzultací s jinými mrchami:), že svést lze jakéhokoliv muže a s ženatými je to obzvlášť jednoduché.

Věnuj se svému manželovi a řeš, co řešit můžeš. Posilovat vlastní odolnost vůči pokušení lze, ale... není to stoprocentní. Ber to jak to je a netrap se tím. ~x~~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.