Jo, ale co jsem tím chtěla říct, že jsem chodila na smíšenou diskusi
- chlapci a chlapi se tam hodně svěřovali, a věrnost skutečně není něco, co by bylo součástí jejich manželského života. Paralelní vztah měl málokdo, ale úlety běžně, partnerka či manželka se to většinou nedozví. To je hned. Vím jak jsem to prováděla za svobodna já, i nejhodnější nejvěrnější kluci přestali být imunní, když se někdo rozhodne a začne kolem nich kroužit.
No jo no. Člověku se to ale naštěstí vrátí jako bumerang a byla jsem svědkem toho kroužení i z druhé strany - krásná, mladá, bezdětná, těhotenstvím a porody a kojením neposkvrněné dokonalé tělo vylepšené liposunkcí, které se naservírovalo do náruče mého manžela. Taky to neustál. K sexu nedošlo, můj radar je dobrý a do situace jsem jistým způsobem vstoupila, ale i tak to nebylo příjemné.
Zvládnout se to dá, emoce jsme ale vyventilovali s odstupem času - nějaký čas jsem předstírala, že to nevím, a zpracovávala to v sobě. Pak se vybrečela, dala pár panáků, uklidnila - a se vším ho konfrontovala a vše jsme vyslovili.
Beru to jako pozitivní zkušenost, náš vztah je lepší, než byl dlouhou dobu před tím