Přidat odpověď
Dobrý den,
ja jsem asi tři měsíce Pronatal navštěvovala a nebyla jsem spokojena vůbec. Při každé návštěvě jsem byla u jiného doktora a ani jeden nevěděl nic. Byla jsem dosti rozčarovaná, manžel tam musel taky a nic mu neřekli. Takže jakoby začali vyšetřovat cyklus a tak jsem tam byla asi třikrát po sobě v krátke době. Naposled jsem se dostala k pánu doktorovi Vobořilovi myslím, že se tak jmenoval, ale to nejde zapomenout, protože jeho jméno vystihuje jeho chování. Celou dobu návštěvy se na nás koukal přes prsty a říkal, protože jsme nadváhovy oba s manželem, tak nám říkal co by jsme asi chtěli, že stejně brzo zemřeme a pod. Byla jsem z toho úplně hotová a vůbec jsem se už nechtěla vrátit k myšlence mít dítě za pomoci odborníku. Takže sme milej Pronatal záhy opustili a ted už rok navštěvuji Gest a je to nesrovnatelné. Doktoři i sestry jsou hrozně milí jsou tam opravdu pro to, že Vám chtějí pomoct. Takže Pronatal nikdy jenom v případě, že by jste chtěli potrat anebo IVF pro zahraničného klienta, když jde o prachy tak i takovej pán doktor Vobořil obrátí. podle mého je to továrna na prachy a nic jiného. Doufám, že když se rozhodnete pro ně nic podobného se Vám nestane. Hodně štěstí s pozdravem Eva
Předchozí