Ahojda, mám F4 Gesslein sice bydlíme ve městě, ale lepší kočárek jsem neměla a že jsem jich měla hodně :o))) Akorát do toho terénu nevím nevím, a fakt nechápu proč by se měl plazit u země??? Skládá se suprově na třetinu, je lehoučký, dítko do 20 kil není problém, krásně se s ním jezdí má zadní velká kola a přední menší ty jsou otočná. Já na ně nedám dopustit a hlavně je to fakt prostorný kočárek, prcek v nich má pohodlíčko. Vlastně s nima jezdím i lesem, ale po cestě a polňačku taky zvládnul. Tak toliko z mé zkušenosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.