I mražené maso má svou dobu trvanlivosti a strašně moc záleží, jakým způsobem bylo zamraženo. Efektivní (velmi rychlé) zmražení zvládnou jen ty nejlepší mrazáky a teplota musí být trvale pod 20 stupňů. I tak má maso omezenou trvanlivost, nejdéle vydrží tuším vepřové (6 měsíců), nejméně samozřejmě kuřecí a ryby. Pak se začnou množit mikroby. Každopádně - pokud maso nesmrdí a nemá divnou barvu po rozmražení a pokud ho pořádně tepelně upravíte, nemělo by se nic stát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.