Ahoj, já taky nejsem zastánce zybtečných ATB s číž souhlasí pediatr i můj ORL. Ale jeden rok jsme si předávali od října do března...děs u mě to pokoždé skončilo šílenou bolestí v krku a smrtelnou únavou. Tak jsme nechala všem udělat výtěr na ORL a všichni jsme něco měli. po dhodě s doktorem (který zn můj postoj k ATB) jsm ese dohodli že v rámci úlevy pro celou rodinu VŠECHNY NAJEDNOU přeléčíme ATB. A od té doby máme až na běžné rýmičky docela pokoj. Kač.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.