Přidat odpověď
Byla jsem v Krči dávno, v r. 2000, ale z toho, co píšeš, by se ti myslím většina splnila. Oproti Vinohradům by to pro tebe byla asi rajská zahrada. Pokud bys o to stála, můžeš si tam zaplatit epidurál, já ho tenkrát měla a ocenila, ti anesteziologové, kteří ho tam poskytují, jsou šikovní a milí. Měli jsme jednoho, co se o nás staral celý porod, jeden porodník, jedna PA, pak myslím ještě dětská sestra.
Partner s tebou může být i v první době, posílali ho pryč, když jsem byla "na příjmu", ale nejspíš by to šlo odmítnout. Tankrát po porodu automaticky dítě odnášeli na ošetření, ale když jsme nahlásili, že chceme "dát na břicho", vyhověli nám a nechali nás s miminka asi třicet minut, pak odnesli, znovu přinesli po ošetření, ještě nějakou dobu jsme byli spolu, pak dítě sestra z novorozenců odnesla, ale jedině díky tomu, že jsme byli hloupí. Oni nám tenkrát řekli, jestli jako "mohou zavolat sestřičku z dětského". My že jo, proč ne, sestřička přišla, neřekla ani popel, odebrala mi dítě a odešla.
Na šestinedělí to na to, že to je porodnice, bylo fajn. Dobrá podpora kojení, slušné zacházení. Žádné vážení před/po a podobné blbosti. Akorát byl problém dostat se domů, při druhém dítěti bez problémů nás propustili až po šesti dnech.
Předchozí