Dcera hodně maluje a kreslí, chodí do výtvary, ráda bych ji v tom podpořila tím, že obrázky hezky vystavíme.
Mám k dispozici celou stěnu (cca 5m) na chodbě mezi dětskými pokoji. Zeď je naproti otevřenému schodišti, takže je na ni vidět z většiny domu, je tam hodně světla. Nechci rámečky, spíš něco originálního, co se dá snadno obměňovat.
Líbil se mi třeba nápad, který jsem kdysi zahlédla na diskuzi - z provázků udělat na zdi pavučinu a na ni kolíčky obrázky připínat. Máte nějaký další nápad? Jak vystavujete dětem jejich výtvory? Budu moc vděčná i za fotky nebo odkazy. Děkuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.