V českobudějovické nemocnici jsem porodila letos 13. května syna. A moje dojmy z porodu v této porodnici mohu popsat velmi stručně. Porodní asistentky po celou dobu porodu byly skvělé a neustále mě podporovaly, radily, jak si ulevit od bolesti... Paní doktorka, která pak mého syna rodila, byla skvělá. Dětské sestry na oddělení šestinedělí byly velmi ochotné a trpělivě učily nás novopečené maminky, jak správně kojit. Takže nastávající maminky, pokud chcete přivést své děti na svět v porodnici v ČB, nemějte strach. Bude o vás dobře postaráno. PS: Manžela sebou!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.