Rodila jsem v Podolí v Únoru04 a zkušenosti mám dost podobný.Jenomže já jsem si to tam užila už dva měsíce předem....V Podolí si mě nechali od 25.tt,prý že se otevírám a hrozí předčasný porod-nic víc mi nikdo neřekl,nikdo nic nevysvětlil.Z příjmu mě odvezli na porodní sál,na rizikovém odd. neměli volné lůžko,to až večer a tak mě znovu převezli.Na pokoj si nebudu MOC stěžovat,jen když se někde na dva měsíce zabydlíte a vůbec si nemáte kam uložit věci (??)-no,trochu nedomyšlený.Přesně jak píšeš-jen noční stolek,postele se prakticky nedají obsloužit a nám na rizikovym takové zvednutí opěrky a uvedení postele zpět málem vyvolalo porod.
Jednoho Dr.(nevím jméno-představování sem ještě (až na jednu vyjímku)nedošlo)jsem se zeptala na propustku a ten mě seřval jak malýho hajzlíka,což v tom psychyckym stavu bylo dost nepříjemný.A to mi stále nikdo nevysvětlil jak na tom jsme!!!Až potom jedna sestřička si konečně našla chvilku a vše mi vysvětlila-upozorňuji asi po TÝDNU!
Jídlo nic moc a zvlášť když se člověk nesmí hnout z postele(dost proleželí-ostatní maminy si tam dokonce vozily vlastní matrace,což vřele doporučuji i já),a tak vám jídlo v opatlaných miskách naserírují přímo do ní.
Mimochodem-převlíct ložní prádlo si musíte skoro vyprosit!
Porod byl celkem v pohodě,všichni ochotný a milý.Po porodu mě odvedli na pooperační-jinde opět nebylo místo.Nikolku odvezli na JIP-vážila 1500g.Na pooperačnim se o nás moc nezajímali,jen měření teplot a pak když někdo něco potřeboval...
Nikolka byla v pořádku,na JIPu.Všem sestřičkám moc děkuju,všechny byli moc hodný a se všema dětma se skoro mazlili a starali se o ně opravdu s láskou!!!!
U mě se čekalo jesli bude místo na odd. matek,prý je tam pořád plno!!!Jenomže jsem tam chodila za jednou maminkou a obsazená byla jen ta její postel z těch šesti co tam byly.
Mohla bych pokračovat ještě hodně dlouho-
Zkrátka v Podolí mě nenadchli svým vybavením,ani přístupem-až na vyjímky a dětský JIP.Myslím že ten kdo si tuto porodnici chválí,byl zde jen malou chvilku,nebo na nadstandartních pokojích a měl kliku na DOBRÝ personál...
Předchozí