| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Znám ten příběh z obou stran.

Měla jsem v práci kolegu, prostě mi v jeho přítomnosti bylo dobře, ani nedokážu přesně říct proč. Hezký chlap, ale to není podstatné, snad jen z toho pohledu, že by se na něj dalo žárlit :-), moudrý, znala jsem jeho ženu i rodinu. Často jsme spolu služebně cestovali, i sami, a proplkali celou cestu. Pro mě opravdu důležitý člověk, nabíjející, motivující.

Netuším, nakolik to bylo oboustranné, ani bych nepátrala. Třináct let.
K "vztahu" to nikdy ani nesměřovalo, měl rodinu a já přítele, později manžela. Nenazvala bych to zamilovanost, nemohlo ani nebylo to jiskření, ale zbytek pocitů byl dost podobný. Asi jsem o něm mluvila často, ale trávila jsem s ním spoustu času, tak to asi je přirozené. Vůbec mi to ale pro můj partnerský vztah ohrožující nepřišlo a mě to obohacovalo.

Manžel měl dva roky takového kolegu - to není překlep - trávili spolu spoustu času, to bylo pořád "on říkal", "on dělal", "tam jsme byli". Fascinace. Pak kolega, cizinec, odjel.

No a teď ? Měl nějakou dobu podřízenou, správná holka, symptomy stejné, "říkala, dělala ...", jen tedy spolu nechodili do posilovny a plavat jako předtím s kolegou. Pak oba z firmy odešli, ale stále jednou týdně spolu chodí na oběd, píšou si a volají a pak jsem zásobována historkami, ne nezajímavými :-)

Nemůžu říct, že bych z toho jásala. ALE když si pravdivě odpovím proč - jsou za tím strachem moje nejistoty - zestárla jsem (ona je mladší, mi je 39), ztloustla jsem, jsem doma s dětmi - tedy profesně v kýblu, a vím, že to byla jedna z věcí, které na mě manžel obdivoval, volný čas převážně věnujeme dětem, domu, zahradě, dříve jsme hodně dobrodružně cestovali, to teď nejde.
No a ONA to všechno má. Je mladší, schopná, hezká, zajímavý životní styl, cestování. Fíha, já zamlada.

Jenže mám ho prudit a ochuzovat mu život, protože já mám problém? Kdyby on mě drtil před léty, ztrácel by body.

Za sebe - neudělala jsem to, ale pokud to chceš řešit - možná bych řekla, že si připadáš hloupě, když ti to vypráví, protože ....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.