| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Jasněnko, zažila jsem něco podobného, ale teda né v takové míře. Můj muž je doslova ujetý na hnědooké holky. Jednou jsme byli na plese a byla tam jedna jeho známá - taková pěkná mladá hnědooká paní. Strašně srdečně ji zdravíl, pak na ni pořád koukal a ten večer ji pořád vyhlížel a mluvil o ní s velikým nadšením. Vykládal mi, že má dítě, a co má za manžela a kde pracuje atd. atd. To už mi začalo docházet, že to asi není úplně normální, neboť nikdy o nikom takhle nemluvil. Tak jsem mu odpověděla, že ji neznám a tudíž mě to ani nezajímá.... Občas o ní pak ještě začal mluvit a vykládal mi, že je na něho hrozně milá a že byla jednou za ním a potřebovala nějaké věci na PC, bla bla bla .... Tak jsem se ho na rovinu zeptala (samozřejmě v žertu), jestli teda když je z ní tak unešenej, by si ji nechtěl nastěhovat domů místo mě a to už se teda zarazil a víckrát o ní nemluvil... Ale pokaždé, když jsme jeli okolo jejího domu, tak tam koukal jak jen to šlo a sledoval, jestli ji neuvidí. Tak jsem mu zase na rovinu řekla, ať ji furt nevyhlíží, že to vůbec není nenápadný, spíš že už to začíná být trapný (ale zase v žertu) a od té doby si dává sakra pozor....~t~ Taky jsme jednou takhle jeli a já jsme chtěla, aby jel na kruháči rovně - chtěla jsem jet okolo známých a on že ne,že je to zbytečná zajížďka a že pojedeme doleva a rovnou domů. A najednou uviděl onu zmiňovanou dámu, jak se žene na přechod a mohl se poprdět, aby na tom kruháči jel tak, jak jsem chtěla já a mohl ji dát na tom přechodě přednost. Přiblble se uculoval a myslel si, jak to perfektně vyřešil. Tak jsem mu zase v žertu řekla, že jestli jedeme tak, jak jsem chtěla já jenom proto, aby mohl tu paní pustit na přechodě , tak jsme mohli jet domů přímo.... Zčervenal až na zadku a já jsem nad tím jen usmála. Nepřímo a nenásilně jsem mu dala najevo, že chápu, proč to udělal. Proč to píšu? Není lehký se nad to povznést a nemyslet na to - já jsem to myslela teda hodně, ale zase si říkám, že nemá smysl se tím užírat, že když mu to budu furt vyčítat, tak ho akorát naštvu a zprotivím se mu. Lepší je mu v žertu dát najevo, že to co dělá, není úplně normální, já o tom vím a že se mi to nelíbí..... Otázka ale je, jestli mu to dojde.... Já mám ale tu výhodu, že manželovi opravdu věřím, protože vím, že o mě dlouhou dobu bojoval a snažil se o mě, má mě moc rád a pořád mi říká, že jsem jeho životní láska a jinou by nechtěl. I když se to hezky poslouchá, stopro se na to spolehnout nedá - víte jak to je - stokrát nic udolalo vola. A taky on se na ženskou rád podívá, ale nemyslím si, že je nějak hr do nevěry.... Taky máme 5ti měsíční miminko + on má ještě 13ti a 9ti leté děti z předchozího manželství a já mám 4letou holčičku z předchozího manželství. Máme to ale nastavené tak, že dceru si bere její otec ten víkend, kdy jsou manželovi děti u jejich matky, takže jeden víkend tu máme 4 děti a další víkend jen to naše maličké. Jinak dceru mám ve své péči a manžel má syna ve své péči, takže nás je doma běžně 5. Na víkendy, kdy jsme jen s prckem se moc těšíme a užíváme si je, mimčo jsme moc chtěli, dlouho jsme na něj čekali a manžel se moc snaží mi s ním pomáhat. Tím chci říct, že je důležité, aby si na sebe ti dva lidé udělali občas čas a užili si sami sebe. My máme teda jednou za 14 dní ten víkend a je to moc fajn. Já vím, že si člověk moc neodpočne, když mimčo dá babičce a ví, že tam řve jak tur, ale někdy to chce fakt vypnout a přeorientovat se jen na sebe a toho chlapa. Z vlastní zkušenosti vím, že to chlapi opravdu moc potřebují, i když to třeba nedávají najevo. Jestliže je na něj kolegyně v práci milá (a určitě s ním řeší jiné věci, než co bude v neděli k obědu a co dělali celý den děti a co je doma zase potřeba udělat,...), tak mu to někdy může opravdu stačit k tomu, aby z ní byl vyřízenej, pakliže doma má ženskou, která furt jen lítá s hadrem kolem plotny a utírá dětem nudli u nosu - i když to je úděl nás ženských a kdybysme takové nebyly, tak by nás ty chlapi taky nechtěli.... Ale já se třeba hezky namaluju, učešu, oblíknu si něco pěknýho, udělám dobrou véču a i když je tu mrňě s námi, tak si to dokážeme hezky užít.... To je jen moje zkušenost a můj názor, ale třeba si z toho něco vezmeš.... Držím palečky, ať je líp...~;((~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.