| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky!
máme tu listopad, narozeniny jedny za druhými, tak sem s nějakými statistikami :-)Připadá mi, že máme malého prcka (s obrovskou nohou), tak ať mám porovnání. 108 cm, 18 kg (tak pevné svaly jsem snad nikdy neviděla, po kom to má?, boty 27.

Z pětileté prohlídky mám trochu obavy, ne z naší doktorky, ta je fajn, ale spíš z logopedky.
Udělala historicky Kukačce oficiální pětiletou prohlídku (naše doktorka jen proměřila, provážila, prohlédla s řekla že je Kukačka úžasná, chytrá a povídavá)
a z dítěte, které od tří let četlo, psalo, diskutovalo udělala někoho, kdo tak tak prolezl, že měla ve větě jednou špatný slovosled (hm, to byl můj slovosled).

Kukýs - neumí číst, psát (to umí sestřička, ona mi to přečte), neumí pustit televizi (na co, to umí sestřička?), je neuvěřitelně moudrý, přemýšlivý - a opět ukecaný ... tak to k té logopedce ani nepůjdu ~;)
Jinak Ř neumí, R se občas zadaří, miluje vaření a neustále vaří, peče, sám si vymýšlí recepty, rád mi pomáhá (na rozdíl od sestřičky), je to tulidlo (aby mu to vydrželo).

Vztahy sourozenců - spolu "už nikdy s tebou nebudu kamarádit" za chvíli největší spojenci, perou se o mou přízeň a je to dost těžké, chci dát každému 15 minut "o samotě" před spaním, takže Kukačka vydrží, když jsem s Kukýsem, naopak Kukýs to bere jako zradu, že bychom si říkaly něco tajného se sestřičkou ~:( Pokud jsou bez sebe - truchlí. Kukačka se plácá po domě a brečí, že se jí stýská, když Kukýs přijede, Kukačka zaleze do pokojíku, že ho tam teď nechce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.