| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

JO Xantipo o těch maličkostech to právě je a o naprosté ztrátě soukromí. U nás to bylo ještě o tom,že babička špatně slyšela,takže jsme třeba s manželem o něčem mluvili spolu a ona nám vynadala,že mluvíme schválně potichu (mluvili jsme normálně) a nebo,že jsme řekli něco o ní,což vůbec nebyla pravda. Prakticky všechno se podřídilo jí a pořád to bylo málo. Mezi námi byl ob generační rozdíl. Já třeba vytáhla žehlení a ona si otočila židli,aby na mě líp viděla a po celou dobu co jsem žehlila na mě koukala jako na TV. Já už jsem pak byla fakt zralá na bohnice,ale nebylo vyhnutí,takže jsem musela zatnout zuby a vydržet to. Manžel to tehdy moc neřešil,protože ráno odešel z domova políbil maximálně babičku na čelo a vracel se večer nebo v noci,ale,když babička začala sekýrovat i jeho a viděl,co babička dokáže najednou to bylo jinak. Navíc problém s hygienou,inkontinencí atd. Fakt strašný. Po téhle zkušenosti bych právě strašně moc chtěla mít jednou možnosti si o svém konci rozhodnout sama a nezůstat dětem na krku. Jenomže by to nějak chtělo ošetřit i ten problém s tím,když propásneš tu správnou dobu,kdy ti to ještě myslí,protože pak už je ti to jedno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.