Já to mám docela propočítané. Na první dítě jsem kupovala pouze jednorázovky, byla v plínkách do 2 let. Vyšlo to zpočátku tak 1000 Kč za měsíc, pak tak kolem 8 měsíce tak 8-9 stovek, záleží jaké jsem v jaké akci koupila. U druhého látkuju, pouze na cesty, k doktorovi, na noc máme papírovky. Ten balík padesáti plen máme asi na 2 měsíce. Používám klasické čtverce a dávám je to plínek haipa daipa. Jsou malé a nedělají tak velký zadek. Mám 70 čtvercovek a asi 18 těch plínek haipa daipa. Ty se pořád točí v pračce. Kalhotky svrchní mám asi 4 pro danou velikost. Celková investice do látkovek byla 5OOO. To je o hodně míň než u jednorázovek.Sušku používám pouze v zimě. V létě suším venku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.