Tak já hoděn i peču - hl. krůtu a králíka - na zelenině a žampioneh, není to pak suché a netřeba špekovat slaninou, stačí jen maso potřít česnek, solí, osmahnout na zelenině - mrkev,celer, květák nebo brokolice, kterou nejdřív podusíš na cibulce, pak zalít trochou voddy a přidat žampiony, s rýží nebo brkaší je to
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.