| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

musím reagovat na Belinku ...

"Ja jsem o latkovani taky uvazovala a probrala jsem to s nekolika pediatry. Dva mi rekli, ze je to zbytecna investice a navic dite lezi casto v mokru a studi ho to a pry jsou i pripady, kdy miminko melo zanet ledvin."

Capina jak mraky .. by mě zajímalo jak se dokázalo, že zánět ledvin byl z látkových plínek ... moje sestřenka měla zánět ve 14 ... (tuším že to už plíny neměla ~;)

" Pocatecni invstice muze byt celkem vysoka a to prani je strasne."

Praní je strašné - to než vytáhneš valchu, napustíš vanu a jedeš plínu po plíně než to přečvácháš .... ale na mě tu holky byly hodné a máme PRAčKU :-) To ti zapneš a fachá to samo ~;)

"Me se navic syn pri latkovani casto procural i dupakama a nekdy jsem musela prat i celou postel, coz pri jednorazovkach odpadlo."

Jednorázovky protíkají, protíkal a vždy budou ... švagrová po každém kakošení převlíkala celé děcko ... v látce se nehoda tak může stát, neříkám že ne, ale je to rozhodně méně často a za to dám krk.

"O latkovani jsem ted znovu uvazovala (vzhledem k lepsim technologiim), ale nepujdu do toho...nevidim opravdu zadne vyrazne vyhody oproti jednorazovkam"

Člověk by měl hlavně koukat na zdravotní hledisko ...jednorázovka je prostě kus plastu s chemikáliema o tom žádná.

a teď něco za mě ... ano látkováním se dá výrazně ušetřit, ale tipla bych že tak 90% z nás to nedělá kvůli ušetření ale kvůli zdravotního hlediska a ekologii.
A ať zkusí někdo říct že je to moc práce ~:-D Já mám v látce trojčata a aji ten net občas chvílema zvládnu (teď tu třeba kojím ~:-D )

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.