Také s nimi dělám vše. Nehty mi rostou fakt hooooodně pomalu - po 14 dnech to není skoro viditelné, chodím po měsíci. Jinak pokud s ním někde nenarazím nebo něco podobného tak mi vydrží po celou dobu. Nejtařka moje je jak kdy - někdy mi gel špatně zbrousí a pak je mám tlusté. Příště půjdu zkusit jednu novou - tak jsem an to zvědavá jestli zústanu u nové nebo se vrátím ke staré. Do minula jsem platila za doplnění 350, teď už 400 - pravda ale je že pokud mi nehet praskne nebo se ulomí a jdu na opravu udělá mi to zdarma. Ta nová by malě být cenově taky za 350 - vč. francie a zdobení, tak jsem zvědavá
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.