Baby, ja som v prdeli...pardon za výraz. Tak vraj mám chronický zápal štítnej žľazy. Tie hodnoty sa dr. tiež nepáčia, tak mi ide zajtra brať kontrolné odbery...ale ultrazvukom zistil ten zápal. Že je to tichý zápal, kt. sa navonok neprejavuje zväčšením št. žľazy, alebo tak, ale pomaly ale isto ju ničí a ona prestáva pracovať. Vôbec zatiaľ neviem aký vplyv to bude mať na dieťa, nič moc mi k tomu nepovedal, ešte sa uvidí podľa tých výsledkov z krvi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.