Hilly, "Krvavý Ruben" mne pobavil, nicméně se mi to opravdu stalo. Na kalíšek pěju jen chválu, fakt pohoda. Krom jedné chvilky, kdy jsem šla k naší obvodní pro razítko a u ní na zachodě jsem si odskočila kalíšek vylít, protože mne čekala ještě dlouhá cesta. S sebou nejmenší dítě, které v tu nejméně vhodnou chvíli do mne strčilo a bylo vymalováno. (Jsem to pak sváděla na to, že dítě spadlo a odřelo se a tekla mu chouďátku krev.) Ale používat ho budu dál, jen to dítko bude lepší nechat před dveřmi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.