Holky, když jste u toho kalíšku - mám necelých 5 let moon cup. Po druhém porodu mi protékal, ale srovnalo se to. Po třetím se to ještě nesrovnalo, Timimu je rok a kalich protéká a v podstatě ho vůbec nemůžu používat, což mě dost štve!!!! A to jsem rodila císařem tentokrát. Je možné, že je kalíšek už straý, nebo že potřebuji jiný tip??? prosím, poraďte. Já ho chu zase používat. Mám nakoupené jen látkové untimky, mám nejradši bundles a asi budu muset nakoupit látkové velké vložky, neb ty igelitové se mi fakt hnusí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.