Maruska uz ma taky dve deti?!Tak ji pozdravuj a dodatecne posilame blahoprani k narozeni potomka.
Tak ted ty jednoho klucika,aby to bylo vyrovnane,aby mel i Maruscin klucik pareu.
Taky jsem slysela o nejakem novem systemu,ktery se letos zavedl na zkousku u nekterych skol a od pristiho roku se bude zavadet ve vsech skolach.Tak jsem zvedava,co nas ceka.
Slysela jsem od spousty mamin,jak je skola tezka atd Sama vis,jak rekyne kolikrat umeji udelat z komara velblouda a me se to potvrdilo.Skola neni nijak narocna,jen maminy si stezuji,protoze nemaji cas na kafickovani.
To je dobre,ze mas takovou vypomoc u kamaradek.Tak si nakonec nasla Cesky a to je moc dobre,prece jen mame k sobe bliz nez s mistnima.
Ja jsem ted tady sama,holky odjely domu.Maji jeste male deti,tak je tady skola nedrzi.Jedna kamoska se vraci ted a kumbara za 14dni,ale uz to neni,co byvalo.Prece jen se dvema detma uz to neni tak jednoduche a se skolakem uz vubec ne.Uz jsou tady povinnosti co se tyka skoly,zajmove krouzky atd.Vcera byl Ada na fotbale a byl nadseny.Tak jsem rada,ze se mu konecne nekde zalibilo.
Ja jsem to tak mela s kavou,u maleho jsem si mohla dat jedno eliniko,ale u male prvnich 5mesicu ani citit.Slysela jsem,ze je dobry na zaludecni potize zazvor,tak mi Dimi privezl zazvorovou limcu,ale s ni jsem se taky zablila.Tak jsem jen trpela a vyckavala,az to prejde.
Mas fajn manzu,kdyz ti vycistil lednicku.Je videt,ze se snazi.Ja jsem prosila manzu,aby mi koupil do lednicky pohlcovace vuni a co si myslis,jak to dopadlo?No samo,ze nekoupil.
Jen se smal,jak mi je ze vseho zle a delal si srandu,ze me bude brat na lov jako loveckeho psa.Mela jsem strasne citlivy nos,jen co vesel do bytu,tak jsem mu hned vyjmenovala co pil,jedl atd.
A to me rikali,ze druhe tehu byva uplne jine,nez prvni a prd.Stejna hruza.
Tobe bylo u Sofinky spatne?Budes rodit opet v CR?