Přidat odpověď
Romco, u Sofinky mi nebylu VUBEC NIC prave... a ted :-/ si to vychutnavam se vsim vsudy jak rikam :(
Kamradka, co neni spokojena se skolou, je ceska, dokonce je to ucitelka v cesku, a je fakt, ze ten system je tragickej, protoze u toho jsem taky
1, nejdriv se uci SLOVA cist, potom slabiky a potom az teprve pismenka- dite to naprosto nezvlada -ne jen to jeji!!!! - proste v tom maji strasnej bordel- nevi co je co
2, obrovsky naparovani domacich ukolu domu- prvnacek- 3tydny ve skole- 4stránky A4 popsany z obou stran a vyplnuj- dite nepoznalo pismenka, takze jen obkreslovalo slova, naprosto ho to nebavi
3, cely system ho psychicky nici, protoze mu to NEJDE a proste do skoly nechce, chodi do ni s odporem, cele uceni stagnuje...
Kamaradka nedela nic jineho, jen se s detmi uci- deti nemaji naprosto zadnej volnej cas, porad se jen uci a uci a uci... :(
A bohuzel je to pripad i druhe kamaradky, ktera ma taky ditka v 1.a 3.tride. Taky ceska.
Prave si myslim,ze tem Rekynim to az tolik neprijde, protoze samy vyrostly v tom stejnym- skola, fontistiria atd. Ale me je tech decek uprimne lito :( :( :( Nemaji zadny volny cas odpoledne,cely den se uci :( Prijde mi tu cely ten system postavenej na hlavu- deti se ve skole nic nenauci,tak bud pujdou do frontistiria anebo teda doma.
A to podotykam, ze kamaradka ma 4deti, je to pro ni DOST vycerpavajici... :-/
Předchozí