Přidat názor k porodnici Nemocnice
Druhé dítě jsem chtěla porodit v této nemocnici. Mám však otřesný zážitek. Ačkoliv jsem měla ultrazvuků víc než dost (dlouho jsem špinila), nikdo neodhalil vrozenou vadu mého dítěte! Až v 31.tt. Nešlo již nic dělat. Nikdo si nedovede představit, jak tíživé pro mne byly podlední 2 měsíce těhotenství a prví měsíc života mého dítěte, které se narodilo v Hradci Králové (mimochodem já tam byla maximálně spokojena, super vybavení a personál skvělý. Starší sestry jako mámy a mladší jako kamarádky). Můj syn je po náročé operaci a ještě jedna ho čeká. Nechci tady rozebírat o co se jednalo, ale šokovalo by to každou z vás. Hlavou kroutili jak lékaři v Hrdce i v Praze v Motole, jak je možné. že to nikdo nepoznal dříve. Slyšela jsem i dost nevybíravá slova, která nelze citovat. To jen ve stručnosti, špatně se mi o tom píše. Poznamenalo to celou širokou rodinu a psychiku všech. Nemluvě o náročnosti operace. Jen mohu odhadovat, že péče o mého syna šla do statisíců až milionu. Tak totiž hospodaří naše zdravotnictví. Pak se divme, že na potřebné přístroje nejsou peníze. A další věcí je t. že v naší republice je porodnost na jednu ženu 1,17 dítěte. Být můj druhý syn mým prvním dítětem, druhé rozhodně mít nebudu. Nejkrásnější období pro život ženy se stalo mou noční můrou.
Předchozí