Na logopedii jsme chodili na polabinskou polikliniku tam někde do druhého patra. Byla tam taková sympatická doktorka, co nechává doprovod venku, protože děti pak líp spolupracují. Mně se líbila (no nemám srovnání), i když kluk taky už po roce držkoval že tam chodit nechce. Jen ty intervaly mi přišly krátké - půl hodina asi tak jednou za měsíc.. Ani ti nevím, jak je úspěšná, my tam chodili s tím, že nám kluk nedokázal tvořit gramaticky správně věty a navíc přechyloval do ženskýho rodu.. a měla jsem vždycky pocit že se mluvit naučil chozením do školky než tou půlhodinou u logopedky..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.