Miso ja se take merim teplotu uz tri mesice. Zjistila jsem, ze pokud stama v ruznou dobu, tak taky mam i ruznou teplotu. Kuprikladu si merim teplotu kazdy den rano v 6 hodin. Pokud se zbudim treba ve 4 hodiny, tak si zapisu teplotu, kterou jsem si namerila ve 4 hodiny. Samozrejme, ze je o nejaky stupinek nissi. Ale pokud se zbudis rano ve 4 hodiny, pak si zase lehnes a zmeris ji, jak obvykle v 6 hodin, tak teplota bude vyssi nez obvykle - mohla by ses myslet, ze je ovu. A vubec zkus se prihlasit na http://www.fertilityfriend.com/. Pisu si sve teplotu uz tri mesice do jich programu a jsem spokojena. Tak si zase osvi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.