chodila v devadesátých letech na střední, nosila křiváka a číro? Znala jsem pankáčů hodně, všichni ti "rozeznatelní" byli na učňácích, většinou onálepkovaní jako grázlové. Kamarád to takhle měl, z učňáku ho dokonce vyhodili. On se časem doučil, pak odmatutoval a teď je tuším Ing
.
Má kamarádka, která mě naučila kouřit během brigády v pekárnách, měla a má hrozně ráda hudbu. V patnácti letech zrovna poslouchala "éčka", ale sjížděla Rádio1 a vyznala se ve všech možných směrech. Pamatuji si, jak na mě třeba vybalila Ecstasy Of Saint Theresa, byla z toho na větvi, já netušila, co to je a co si o tom mám myslet.
Vypadala reativně normálně, jen nosila hodně černou. Učitelky z gymplu jí nemusely, jedna jí nechala propadnout z frániny. Na tutéž školu chodila i ta "punková blondýnka", o které jsem psala na začátku. Tu vyhodili taky. Její sestru zase vyhodili z naší zdrávky, taky normální dlouhovláska - férová, přímá, hodně chytrá. Učiteli řekla, že omluvenku nemá, neb byla na koncertě Metallicy
. Mnoho jiných dělalo to samé, jen mělo od rodičů omluvenky.
Takže bych se spíš chtěla zeptat, zda jiným středoškolákům ta nekonvečnost prošla a kdy to bylo.