Milé dámy, opravdu nelze házet "tyto lidi" do jednoho pytle. Jsem vyučená (v 8. třídě jsem měla dvě trojky, ale naši mě "dali" na učňák). Poté jsem dva roky pracovala v oboru, pak si dálkově při práci dodělala 3 roky maturitu (jezdila jsem do školy jednou týdně). Poté jsem hned navázala na VOŠ, taktéž dálkově při práci 3 roky. To už jsem učila na učilišti a tenkrát mě vedení ubezpečilo, že VOŠka bude stačit. Ovšem nestačila a já vystudovala při mateřské VŠ. Po MD opět učím na speciálním učilišti. Byla to nelehká cesta za vzděláním, pedagogové to nám dálkařům a těhotným vůbec neulehčovali, jak by se mohlo zdát. Léta dřiny při dětech a práci. Chci-li dělat tuto práci (která mě baví), VŠ být holt musí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.