Mám 4-letou holku a 2-letého kluka a zatím bych si to netroufla. Fakt je, že jednou jsem je nechala samotné a letěla jsem koupit mlíko (protože prcek dostal hysterák, že nebude míííko), ale to bylo tak 10 minut, obchod je za rohem. Míň bych se bála, kdyby byli spolu než třeba malej sám, protože spolu se spíš zabaví, samotný by asi vymýšlel lumpárny. Ven zatím nepouštím samotnou ani dceru, bydlíme sice na vesnici, ale stejně. Sami smí jen na zahradu a i tak je průběžně monitoruju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.