Já bych doporučil stanovit si přesné požadavky, které chci mít ve smlouvě,tzn. pojistné částky na jednotlivá rizika,dobu pojištění,výše plnění.Názory co zde zazněly jsou naprosto nic neříkající a obecné,které nemusí vůbec korespondovat s vaším požadavkem.Takhle se dá asi těžko vybírat.S vlastním požadavkem obešlete všechny pojišťovny a makléře a jiné zástupce.Uvidíte jak se budou snažit a že se to vyplatí.Já to udělal a hodně získal když jsem toto řešil.A zatím mě žádnej prodejce pojistek nenabídl lepší variantu.V letácích a nabídkách slibují, ale realita je jiná.Hodně porovnávejte,to je jediná cesta jak najít správné řešení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.