| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lalial, já jen hledám možnosti. Zatím nejvíc se mi opravdu líbí varianta nechat ji samotnou přes víkend s tím, že za ní občas přijde soused a nebo u její klece nechat hrát tišeji rádio ~d~ Ideální varianta by byla, kdyby jsme ji příp. k někomu upíchli na pohlídání. Když pojedeme někam na týden a dýl, tak to budeme muset pořešit ideálně odvozem k babičkám, které se jí nebojí a ona jich taky ne a vím, že by se tam i mohla občas volně proletět.
Dnes jsem byla ve zverimexu, kde se specializují více méně přímo na ptáčky a paní mi tam říkala, že si korely přes víkend zvyknou kor když za nimi někdo občas přijde nebo jim tam hraje potichoučku rádio. A že ona by příp. parťáka jakéhokoliv pořídila až kdyby byl s ní nějaký problém...

Ona je fakt jinak zlatá. Ráno se začne ozývat až když se odtáhnou žaluzie, takže klidně v deset dopoledne je ještě zticha ani nepípne. Večer když sedíme u TV, tak jediné co si občas vykřičí a my to tolerujeme je, že si rozsvítíme tlumené osvětlení, které nemíří na ni a ona si sedí v kleci a spí nebo se houpá na houpačce a kouká s námi na TV ~:-D
Bobky samo dělá taky, ale maličké a hlavně na místech, kde už je čekáme a zručně je likviduje už i naše dvouletá ~R^~g~ Zatím tvrdím, že lepšího ptáčka jsme koupit nemohli ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.