Lalial, já jen hledám možnosti. Zatím nejvíc se mi opravdu líbí varianta nechat ji samotnou přes víkend s tím, že za ní občas přijde soused a nebo u její klece nechat hrát tišeji rádio
Ideální varianta by byla, kdyby jsme ji příp. k někomu upíchli na pohlídání. Když pojedeme někam na týden a dýl, tak to budeme muset pořešit ideálně odvozem k babičkám, které se jí nebojí a ona jich taky ne a vím, že by se tam i mohla občas volně proletět.
Dnes jsem byla ve zverimexu, kde se specializují více méně přímo na ptáčky a paní mi tam říkala, že si korely přes víkend zvyknou kor když za nimi někdo občas přijde nebo jim tam hraje potichoučku rádio. A že ona by příp. parťáka jakéhokoliv pořídila až kdyby byl s ní nějaký problém...
Ona je fakt jinak zlatá. Ráno se začne ozývat až když se odtáhnou žaluzie, takže klidně v deset dopoledne je ještě zticha ani nepípne. Večer když sedíme u TV, tak jediné co si občas vykřičí a my to tolerujeme je, že si rozsvítíme tlumené osvětlení, které nemíří na ni a ona si sedí v kleci a spí nebo se houpá na houpačce a kouká s námi na TV
Bobky samo dělá taky, ale maličké a hlavně na místech, kde už je čekáme a zručně je likviduje už i naše dvouletá
Zatím tvrdím, že lepšího ptáčka jsme koupit nemohli