Přidat odpověď
Já se na preventivce ptala, co může být příčina toho opakovaného nedostatku vit. B resp. evidenteně riboflavinu, trpím na koutky už dlouho.... ale to jsem ještě kojila, tak to Dr. přikládala tomu a že každému se tu a tam udělá "koutek".....mně přijde zvláštní, že se mi to takto rapidně zhoršilo poté, co jsem vysadila Letrox, brala jsem jen půlku toho slabého balení. Měla jsem v těhotenství objevenou slabou hypofunkci a nějaká ložiska čehosi, te´d v lednu budou zkoumat, co jsou zač.Ale krev zatím ok tak mi to vysadili. Např. tady http://cs.wikipedia.org/wiki/Riboflavin píší, že při poruše štítné žlázy člověk může trpět jeho nedostatkem a našla jsem to i jinde. Asi nezbyde než počkat až se můj Dr. vrátí. Jinak mne B-komplex nepomáhá, toho riboflavinu v něm není tolik, jako v tom zvláš´t, kupuji si ten, co se má uvolňovat postupně. Kyselinu listovou s Bčkem obecně si také 1x za 1-2 dny vezmu. Díky za ten tip na to vyšetření, opíšu si to a přeptám se, zda by mi na to poslali, ať kdyžtak vím, z čeho to je :)
Předchozí