| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Četla jsem tě i před tím,chápu,proč si za ní šla-bý bez matky je moc těžké-ale čekala bych od ní víc zájmu i snahu se udobřit a omluvit.Přijde mi,že ti to teda dává pěkně sežrat a bere tě jakoby na milost-ale tys nic neprovedla-moc se mi její přístup nelíbí.......
nevím,jestli je rozumné,furt chodit jen ty za ní-a ona vás teda jako vezme na milost-přála bych ti více srdečnosti od vlstní MÁMY!!!
Tvůj přítel má totiž docela pravdu!
Držím palce a nenech sobě ani malému ubližovat-ani od vlastní maminky!!!!!!!!!!!!! sama jsi teď máma a nemáš potřebu se citově někde vnucovat a ani tvůj syn si nic zasluhovat nemusí. tyhle city by tu měly být automaticky!!!
ach jo,jak to je někdy těžké!~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.