| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak jsem již psala,u mě to bylo můj ex a jeho sestra a sice jsem pro at se zkusí vše to nějak vybalancovat,ale ze své zkušenosti-mě ani ta terapie nepomohla.Můj tam ani nejdřív nechtěl,myslím,že si to dobře uvědomuje,ale prostě neumí sestřiným psychickým nátlakům čelit a ani nechce.Také ho činí zodpovědným za její život.A přestože mu mudr. řekla,že to není v pořádku a narušuje to extrémně náš vztah,že má docházet jeho sesta k psychologovi,že se nenaučila žít svůj vlastní život,tak to můj se sestrou sice probral a bylo to pro něj hrozně těžké ji to vůbec říct,ale vodopád výčitek a vydíracích sms z její strany a vše bylo při starém.Jasně,že záleží na povaze každého,ale pokud je to v této podobě,tak nevěřím,že by se to změnilo terapiíí.Můj ex by asi tedy chtěl,ale prostě to nikdy nedokáže a žít pod takovým tlakem je hrozné a když se narodila malá,tak se to ještě zhoršilo.Bojovala i s malou a pak s druhou.Přitom ve 30 byle těhotná,její přítel mimi hrozně chtěl,ale šla na přerušení-mimi v pořádku,takže to nechápu.Když se měl už postavit na jednu sranu,tak to nikdy nebyla ta moje~4~a i kamarádi mu to říkaly,ale stejně byl a je a zůstane takový.Já bych z takového vztahu vycouvala.Myslela jsem si,že až budem mít děti,že se to změní,ale jen se to ještě zhoršilo.Odešel když bylo malé rok a druhé 2,5 a je to dnes již 2,5roku co nejsme spolu a on po celou tu dobu žije u sestry,co ktomu říct?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.