Přidat odpověď
Ahoj.
Určitě se tím nestresuj. Náš malej ji taky nejí.Poprvé kupovanou kaši poprve snědl a následně vyblinkal a podruhou už jsem ji do něj ani nedostala.Dělám mu kaše z kukuřičné polenty nebo rýže ze začátku s ředěným čerstvým mlékem kravským nebo kozím a nyní už i bez mléka, teď - máme také 8. měsíců- zkoušíme lepek, tak dělám kaší ze špaldové celozrné mouky a ta se stala nejoblíbenější. Trochu přisladím sladěnkou nebo medem a nestíhám nabírat na lžičku. Ale běda jak bych mu nutila kupovanou. A všechna umělá mléka, Nutrilony, Sunary a já nevím co ještě, je to stejné.
Myslím, že děti, které ještě nemají potlačené smysly, vědí že kupované kaše,příkrmy,mléka není nic dobrého.
Vydím to i na zvířatech, náš leguán se kupované zeleniny ani netkne a ze zahrádky bych mu ji mohla nosit v nůši. A stejně tak jsem četla o pokusu s kozama, které vypustily na pole kde byla bio zelenina a zelenina pěstovaná se všemi postřiky a hnojivy.Kozy sežraly pouze bio zeleninu.
Ale určitě nemusíš mít strach, pokud nebude jíst kaši, že by mu chyběly živiny pro vývoj.
Měj se hezky.
Předchozí