Potvrzuji, ja jsem jako mala mela take Stare povesti, ty jsou super. Ted mame i nove - Hurvinek mezi Premyslovci, Marii Terezii, Mozarta..ale s tema staryma se to srovnat neda vubec. Take jsem byla dost zklamana. Pribeh je takovy ubohy. Premyslovci se mi nelibi vubec a ani syn je tak moc neposloucha. Marie Terezie se mu libi vic a Mozart taky, je tam hodne Mozartovy hudby, coz je fajn, ja jsem to ale cele jeste neposlouchala, tak nemuzu referovat. :) A co mi prijde dobry je Hurvinkova Lokotka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.