Měli jsme Etu Trino skoro 7 let a byla jsem s ní hodně spokojená až na to, že jsme asi 3x vyměnili teleskopickou trubku než jsme poslední po prasknutí hold obtočili izolačkou a už další nekoupili, 2x koncovky na hadicích, měnili jsme vloni koncovku od turbo hubice, která se zapojovala do zásuvky na vysavači a měla jsem trošku problém ukecat servis na jeho výměnu - nutili mě do koupě nové turbo hubvice, která stála okolo 2000 Kč... Nicméně pořád jsme si říkali, že vysavač je dobrý a náhradní díly vcelku levné oproti jiným značkám.
Eta Trino se mi pokazila před pár týdny a já tu řešila jaký jiný vysavač
Holky mi tu hodně radily Miele, který je a byl nad naše finanční možnosti, takže jsem si nakonec vzala dvounásobného vítěze D-testu Electrolux UltraOne Z8810 /snad to píšu dobře/. Objednala jsem si ho z www.levneelektro.cz za necelých 3900 Kč. A musím říct, že zatím chrochtám blahem! A musím říct, že jsem konečně pochopila, proč jsme měli tak strašně prašno v bytě! Trino podle mě vůbec dobře netěsnilo, jak tvrdili! Když teď vysávám novým UltraOne, tak jednak vysavač jede tak tichoučce, že mi to zpočátku rvalo uši a jednak vůbec není ve vzduchu cítit, že se vysává a HLAVNĚ NENÍ PO SKŘÍNÍCH POŘÁD TOLIKA PRACHU! Takže já osobně bych co se vysavače už do Ety nešla! Byť třeba pekárnu mám Etu Siestu a jsem s ní už 7 let spokojená!