Ahojky mile maminky. Stejne jako i vetsina maminek prede mnou, procitam s predstihem veskere prispevky a rady od vas zkusenejsich. Jsem ve 12.tydnu, takze na vyber porodnice mam dostatek casu. Presto uz ale premyslim a hledam. Trvale bydliste mam Pha2, takze vlastne spadam do VFN, tj. Apolinar, ale ma lekarka (Vin.poliklinika) sve "ovecky" posila na vysetreni i porod do FNKV. Veskera vysetreni mam jeste pred sebou, zatim jsem zacala dochazet jen do teh.poradny. Nevim tedy jestli mohu svou lekarku zarazit uz hned v zacatku a pokud se rozhodnu pro Apolinare, tak aby mne pi lekarka posilala i na vysetreni rovnou tam. A nebo mohu vsechna vysetreni absolvovat ve Vin.nemocnici a porod pak presunout do Apolinare? Prosim poradte mi, kdo mate zkusenosti s podobnymi presuny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.