Ahojky - tak u nás 5-tá proběhla v létě - starší dcera měla červenou vyrážku + svědění šlapek, pak jsem to chytla já - vyrážka na rukách stehnech + hrozné svědění celého těla - druhý den mě bolely klouby a otekly -tak bacha na to u dospělých!! - dr. si to u mě spletla s boreliozou (brala jsem ATB), u mladší mi dětská dr. potvrdila 5. nemoc - tvářičky červené jak od teploty (tu ale neměla) a až další den se jí vyrážka rozjela na ruce, nohy a trochu trup - asi ji svědily ruce - škrábala se, jinak nic jiného jim nebylo!! Takže holky to snesly dobře a já dopadla jako hubkař - problémy cca 3 měsíce...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.