Přidat odpověď
U prvního syna mi doktorka řekla, ať přijdeme. Dokonce když syn nepřibíral, místo aby mi poradila půjčit si váhu, hnala mě na převážení a nechala mě kojit na židli v nějakým kamrlíku i když jsem nemohla víc jak měsíc po porodu sedět :-( Přitom to měla přes ulici!!
Pak jsme se přestěhovali přes půl republiky a úplnou náhodou jsem syna zaregistrovala k bezvadné doktorce. K dceři přišla po porodu dokonce ve státní svátek!!! Taky přivezla váhu na půjčení. Teď ke třetímu jsme byly domluvené, že přijde buď ona nebo sestřička, nakonec přišla sestra, protože měly těch novorozenců moc, doktorka objížděla ty ze vzdálenějšího okolí.
K nám jsme ji kvůli nemoci zatím volat nemuseli, ale při neštovicích šel syn do izolace a vzala ho přednostně, u dcerky jsme jenom zavolali že je má taky a že vše potřebné máme doma, tak jen aby si udělala záznam. Je zlatá, jediné co mi moc nevyhovuje, je že je poradna pro zdravé od 12 hodin, kdy naše děti většinou po obědě spí. Ale naštěstí tam nemusíme tak často, že se to dá zvládnout.
Předchozí