Přidat odpověď
měla jsme do nedávna tu klasickou trubičkovou na odsávání vlastními ústy... s mojí slečnou, která odsávání nesnáší jsme to sama nezvládla... potřebovala jsem někoho, kdomi jí udrží, abych nepadla... měla jsme i balonkovou a ta letěla po prvním použití, absoltně neúčinná.. pak midala kamarádka tu na vysavač (dcera měla rýmu 2x, syn jsem nevěděla, bylo léto a byl mu měsíc), byla jsme ráda, ale spíš jsme si přála, abych ji enmusela vyzkoušet.. no ale stalo se, děti soplí a teda nemůžu vynachválit!! je teda fakt, že občas mi to tu hrapruje když malej spí a holka by potřebovala odsát, ale tak naštěstgí už jakš takž zvládá smrkání.. ale jinak fakt je to super!!
co se týče toho prachu - za A prachu se nevyhneš jak s použitím vysavače tak bez něj, jedině při zapnutí toho starého ten prach co je doma rozvíříš, ale tím, že tam už dávno je, tak to to dítě stejně dýchá... a hluk - noo, my v baráku neřešíme, jestli odsávám přes den nebo v noci, ale vpaneláku bych se asi cítila blbě v noci zapnou vysavač, ale na druhou stranu - pro dítě vytrpím cokoli...
o jiných aleternaticách nevím, nepídila jsem se..
Předchozí