ahoj,tak já ji přežila..teda sice skoro ne... Manžel me podvádel 3roky...možna i dele...ale zapiral a zapiral...mel jich nekolik...odesla jsem na 2roky a celou dobu se snažil,abych se vratila...deti jsme nemeli...jsem zpet a mae dve deti...18mesicu a 5mesicu...ale řeknu ti...nemela jsem to delat a co ted?...no ted s dvemi detmi si nemužu moc vyskakovat..manžel začal i pít.no proste sila...ale dnes bych se neverou už tak nezabyvala...proste bych odešla...sice nemám kam...ale už bych se nehroutila..nikdo za to nestoji..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.