Přidat odpověď
Bože! U koho pracujete? Partners? typická vymejvárna hlav mj. této společnosti. To, že ČP nemá uvedenou poplatkovou strukturu není sice správně, ale tohle vážně klienta zajímá? Myslíte si, že ČP bude mít opravdu o tolik dražší poplatky než konkurenční pojišťovny? (odpovězte si sam(a) ...viz produktové listy) Já tady nebráním zájmy ČP, sám investiční ŽP nesjednávám, jako jeden z mála razím cestu rizikového pojištění, kde člověk pak nepřijde o fůru peněz, když se za 5let rozhodne to zrušit. Existujou opravdu rozumnější řešení než je odbytné/odkupné ...to by každý lepší makléř, kterému jde primárně o férovost ke klientovi mohl vědět. Problém je, že makléře z 99% nezajímá rozdíl mezi odkupným a rezervou a pak se taky stane, že tam někdo má kapitálovou hodnotu 15000Kč a dostane 4000, protože mu makléř skvěle poradil. Hlavně, že má v kapse provizi... Paní nebo slečně jsem opravdu chtěl jen poradit, tak to udělat co nejlépe z mého pohledu. Přeci zachovat smlouvu s nejnižším mozným pojistným, zcela bez rizik není horší variantou než smlouvu bez rozmyslu zrušit. Mimochodem: pojištění děti: 200000 Smrt úrazem, 500000 Trvalé následky s progresí, 500Kč doba nezbytného léčení s progresí, 500Kč hospitalizace za 230Kč měsíčně. To je opravdu tak strašné? Styď se Česká Pojišťovno, ze tohle můžes prodávat za 230Kč...A to jsem do toho ještě nepřipočetl slevy za případnou propojištěnost dalších osob...
Předchozí