Ahoj holky,
diky moc za uklidnujici rady. Ne ze bych "plasila", ale cim vic informaci tim lip! Anebo tim hur, protoze z toho clovek bude jeste vic zmateny.. :o)
Osobne nepatrim k tem, ktere by za kazdou cenu vyzadovali to nej, nej, jsem celkem tolerantni a je mi jasne, ze jde hlavne o lidi. Tazke
co je naplat luxusni ordinace a nadstandardni pokoj, pokud lide, kteri se o vas behem porodu staraji se tvari jako ze je obtezujete. A je to i o tom jak vy (ja) na takove lidi pusobime.. Nic z osobni zkusennosti, jen si procitam hodnoceni u jednotlivych gyn.-por. klinik.
U hodnoceni porodnice FNKV jsem si v podstate precetla, tak jako u ostatnich porodnic vice mene totez. Pokud nejaka maminka mela spatnou zkusennost, tak se jednalo o personal. Bohuzel jsem se ale take v clanku u Vin.Nemocnice setkala se zkusennosti maminky Gabiny, ktera tragicky a patrne vinnou zanedbani pece ze strany lekaru (dle jeji vypovedi) prisla v kvetnu 2004 v cca 36-7 tydnu o mimi. Bylo to moc smutne. Co naplat, ze tam uz odrodila sve prvni decko a tudiz teto nem. nemela proc neverit. Pravdepodobne si lekari, pokud neco opravdu zanedbali, budou nyni davat setsakramenskyho majzla, ale koho to zajima.. Zejmena maminku Gabinu...
Ne, ze bych timto definitivne ztratila k FNKV duveru, na vysetreni tam asi chodit budu, ale je to pro me informace s vykricnikem. Apolinar nebo Podoli patri mezi odborne nejprofesionalnejsi porodnice, a to jestli je pordni box oddeleny plentou nebo zastenou nebo cim, uz pro me osobne tak velkou roli nehraje. A to jestli klistyr nebo ne, no to prece neni podstatny... Ale kdo vi, treba me realita nauci...
Zatim ahoj, Lucie
Předchozí