| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podle mě je to hloupost. Nechala jsem se nachytat na reklamní hlášku: viditelné výsledky již po prvním zákroku! Radiofrekvenční liposukce podbradku na Petra cli..... Malinké místo zákroku, kde by výsledky skutečně musely být viditelné. 3x3000,- (abych nekřivdila - zrovna měli akci 15% sleva). Ale výsledek nula je drahý i tak! Nechtěla jsem se nechat takhle oškubat, proto jsem naléhala na osobní schůzku s paní Petrou. Je to okouzlující osoba, pokud ve vás cítí nosiče peněz. Snažila se mě přesvědčit, že jsem udělala dietní chybu, jinak to každému skvěle funguje. Tisíce děkovných dopisů... Když jsem poukazovala na klamavou reklamu - výsledky po první kůře - a chtěla, aby mi za poctivé peníze poskytla slibované výsledky, řekla, že se se mnou nebude bavit a zavolá ochranku!! Je to typický příklad podnikatelky bez skrupulí (můj pocit podložený mojí zkušeností). Její muž nakonec slíbil, že mi poskytnou jakousi kompenzaci. Jasně jsem řekla, že trvám na oboustranném dodržení smlouvy, tedy moje peníze a jejich zaručené viditelné výsledky. A jejich návrh? Nabídli malou slevu na další 3 zákroky. Takže mě měli za totální idiotku, když čekali, že odevzdám další peníze za to, co (dle mých zkušeností) nefunguje. Takže vás chci varovat - nebuďte tak pitomé jako já a na Petra cli... (a myslín i na další takové podniky) rychle zapomeňte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.