| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn (toho času 6,5) dostal loni u babičku pod stromkem (zvláštní nadílka o 2 vánoční svátek na babičky přání u jejich stromu) dárky, které nechtěl resp. které mu neudělali žádnou radost a byl z nich zklamaný. Dostal kobereček z ikei (auto), dřevěný semafor k vláčkohře a pak ještě cosi, co už si nepamatuji, každopádně byl zklamaný, protože čekal "auto", babičku naznačila, že bude auto. Brečel a říkal, že to není žádný opravdový dárek...vypadal dost zoufale...(přispěla k tomu vyhrocená situace s dědou, se kterým moc nevychází a který ho rušil při zpívání koled) a prostě si to jistě umíte představit, babičku, co čekala radost ..no nějak jsem z toho vybruslila a navrhla, že si postavíme tu vláčkohru se semaforem. Je to o to komplikovanější,že babička razí tvrdě linii "ježíšek" tj. nebylo možné ani hned na místě mu cosi vysvětlovat, že babička mu chtěla udělat radost a že se netrafila atp. To jsme si pak řekli až v autě. No začla jsem ze široka...a letos, babička koupila už někdy v září jakýsi flanelograf tj. nějaká filcová podložka na kterou se přidělávají části lidského těla. Syn miluje seriál byl jeden život a často si hraje s modelínou příběhy, které z toho seriálu zná tj. bere to, že z toho určitě musí mít radost. Bojím se, že nebude :( i jsem jí to říkala, ale nebere to. Přes manžela jsem zkusila, aby jí řekl,ať mu kdyžtak koupí jakéhosi brouka bojovníka, což vím,ž e o tom stále mluví a určitě by to byl úspěch a není to až tak drahé,ale ne už pro něj dárek má a byl dost drahý. Já už mám te´d z toho hrůzu, jak to bude probíhat, zkouším syna na to připravovat tj. popisuji, jak by to bylo fajn, něco takového mít..ale on mi řekl,ž e to nechce, že má sešit s nálepkami a tam si to taky lepí (lidské tělo). Manžel říká, ať to neřeším, že to nějak dopadne, ale já se té chvíle až to vybalí a bude na to koukat a pak třeba řekne, že se mu to nelíbí, úplně děsím. Zatím počítám, že synovi prostě na férovku řeknu, že ten dárek u babičky pod stromkem je od babičky, že ho vybírala pro něj, že ví, že se zajímá o různé věci a že je šikovný kluk atp. a že i když z něj nebude nadšený, že je správné za něj poděkovat babičce..no prostě něco takového...ale přesvědčená o tom nejsem...jak byste to řešili. Samozřejmě babičku zkusím ještě jednou ukecat aspon na 1 brouka, ale nevím, zda to bude mít efekt.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.